Despre noi

Asociatia Stiintifica Plasma Romania in colaborare cu GHETURA Advertising deschid caile de legatura intre stiintele avansate si arta, astfel va propunem sa va alaturati comunitatii artistice plasmatice.
Stiintele aplicate si ultimile descoperiri ale materiei reusesc sa dezvolte creatii artistice revolutionare care vor sustine realitatea materiala si spirituala a lumii formata din substanta-energie si informatie-camp.

Stiinta Plasmatica

Tehnologia cu plasma a viitorului are la baza descoperirea realizata de inginerul nuclear iranian Mehran Tavakoli Keshe, starea de GA.N.S. = Gaz in Stare Nano Solida si se dezvolta prin tehnologia spatiala Keshe GANS.

Aceste nano gaze non toxice sunt prezente in fiecare produs PlasmArt.

Stiinta BioFotonica

In Romania de peste 20 de ani domnul profesor univ. Traian Dinorel Stanciulescu ne propune studiul asupra fundamentelor BioFotonicii oferite ca daruri de cunoastere in cartile publicate.
BioFotonica se constituie la interfata intre biologie si fotonica, in esenta, doua sisteme structural-functionale pretutindeni prezente in organismul uman, isi conjuga efectele in procesul de nastere a ,,luminii vii”, respectiv a fenomenului de bioluminiscenta.

 

Stiinta PsihoGeometriei Sacre

In PsihoGeometria Sacra orice cifra, culoare sau litera, sunt conectate intr-un mod specific, iar rezulatul practicii psihogeometrice este un desen numit Mandala. Exista tehnici de realizare a Mandalelor Universale, dar si a Mandalelor specifice ori personalizate. Mandalele sunt generatoare de putere si pot fi realizate pentru: firme, orase , tari, rugaciuni , mantre, incanatatii, texte document, persoane particulare, familii, echipe, scoli, universitati; pot fi realizate mandale chiar si pentru schimbarea energo-informationala a structurii lichidelor, aerului, intensitatii luminoase a surselor de lumina.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Already got an account?

Close

Categories