Acest website este operat de GHETURA ADVERTISING S.R.L., inscrisa la Registrul Comertului cu: J40/11371/2008.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, GHETURA ADVERTISING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe magazinul online, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, reclama, marketing, publicitate, elaborarea de statistici.

In functie de produsele, serviciile sau functionalitatile de care doriti sa beneficiati oricand, va trebui sa prelucram anumite date personale, care, in general, vor fi dupa caz urmatoarele:

 • datele de identificare (de exemplu, numele, prenumele, limba si tara din care interactional cu noi, informatiile de contact etc);
 • informatii economice si de tranzactionare (de exemplu, informatiile privind platile sau pe cele privind cardul bancar, informatii despre achizitii, comenzi, returnari etc.);
 • datele privind conectarea, geolocalizarea si navigatia (in cazul Tn care interactionati cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil);
 • informatii comerciale (de exemplu, daca sunteti abonat la newsletter-ul nostru);
 • date privind gusturile si preferintele

In functie de modul in care interactionati cu Platforma noastra, va vom prelucra datele personale in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru a va gestiona inregistrarea ca utilizator al Platformei

In cazul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator pe Platforma noastra, trebuie sa va prelucram datele pentru a va identifica ca utilizator al acesteia si pentru a va oferi acces la diferitele sale functionalitati, produse si servicii disponibile pentru dvs. ca utilizator inregistrat. Puteti sa va anulati contul de utilizator inregistrat contactandu-ne prin Serviciul Clienti.

 2. . Pentru a raspunde solicitarilor sau cererilor pe care le faceti prin intermediul canalelor Serviciului Client.

Prelucram numai datele personale strict necesare pentru a va gestiona sau a va rezolva solicitarea sau cererea.

3. In scopuri de marketing

Acest scop include prelucrarea datelor personale, in principal pentru:

 • A personaliza serviciile pe care vi le oferim si pentru a ne permite sa va facem recomandari pe baza interactiunilor dvs. cu masks.ro pe Platforma si a unei analize a profilului dvs. de utilizator (de exemplu, pe baza istoricului dvs. de cumparare si navigare).
 • In masura in care va abonati la Newsletter, va vom prelucra datele personale pentru a va gestiona abonamentul, inclusiv trimiterea de informatii personalizate despre produsele sau serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS). De asemenea, va putem trimite aceste informatii prin notificari push in cazul in care le-ati activat pe dispozitivul mobil.
 • Prin urmare, retineti ca aceasta prelucrare a datelor implica

analiza profilului dvs. de utilizator sau de client in scopul crearii de profiluri prin care determinam preferintele dvs. si, astfel, ce produse si servicii se potrivesc cel mai bine stilului dvs. de la momentul expedierii informatiilor. De exemplu, pe baza istoricului dvs. de cumparaturi si de navigare (adica, pe baza articolelor de imbracaminte pe care ati facut clic), va vom face sugestii cu privire la produsele despre care credem ca va intereseaza si, daca sunteti un utilizator inregistrat,    va    vom oferi    functia „recuperare   cos de cumparaturi”.

 • Retineti ca va puteti dezabona de la Newsletter in orice moment si total gratuit prin sectiunea “Newsletter” a Platformei, precum si prin instructiunile furnizate in fiecare comunicare. Daca nu doriti sa primiti notificari push, puteti dezactiva aceasta optiune pe dispozitivul dvs. mobil.
 • A va putea afisa reclame pe Internet, pe care este posibil sa le vedeti cand vizitati site-uri web si aplicatii, de exemplu, pe retelele de socializare. Reclamele pe care le vedeti pot fi aleatorii, insa, in alte cazuri, acestea pot fi legate de preferintele dvs. sau de istoricul dvs. de cumparare si navigare.

 

Daca ne contactati telefonic, este posibil ca apelul sa fie inregistrat Tn scopul cresterii calitatii si pentru a va putea raspunde la solicitare

Astfel, website-ul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin sistemul de newslettere si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor contractuali.

Perioada de stocare a datelor dvs. va depinde de scopurile pentru care le prelucram, dupa cum detaliem mai jos:

 1. Gestionarea inregistrarii dvs. ca utilizator al Platformei:

  Vom prelucra datele dvs. pe perioada cat aveti statutul de utilizator inregistrat (adica pana cand decideti sa va dezabonati).

2.  Dezvoltarea, indeplinirea si executarea contractului de vanzare sau de servicii:

Vom prelucra datele dvs. pe durata de timp necesara    pentru    a     gestiona  achizitionarea produselor sau a serviciilor pe care le-ati cumparat, incluzand  eventuale  returnari,   reclamatii    sau plangeri legate de achizitionarea produsului sau a serviciului respectiv.

In unele situatii, vom prelucra datele doar pana in momentul pe care veti stabiliti dvs., asa cum este cazul datelor privind platile (datelor cardului) pe care  ne-ati  solicitat  sa    le     stocam pentru cumparaturile viitoare (acolo unde este disponibila aceasta caracteristica).

3. Serviciul Clienti

Vom prelucra datele dvs. atat timp cat este necesar pentru a va satisface solicitarea sau cererea.

4. Marketing

Vom prelucra datele dvs. pana cand va veti dezabona sau veti anula abonamentul la newsletter.
De asemenea, va vom afisa reclame personalizate pana in momentul in care va modificati setarile dispozitivului mobil sau ale browserului pentru a revoca aceasta permisiune.
Daca participati la actiuni promotionale, vom stoca datele pentru o perioada de 6 luni de la incheierea actiunii promotionale.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Strada Plivitului 54B., Sector 5, Bucuresti, Romania sau puteti trimite un e-mail catre responsabilul pentru protectia datelor la adresa dataprotection@plasmart.ro

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Already got an account?

Close

Categories